Вино с вкус на вятър и морски емоции за звездите на Kavarna Rock


Вино с вкус на вятър и морски емоции за звездите на Kavarna Rock

3817

Бутилка висококачествено вино от лимитирана серия със специален изработен етикет за събитието ще бъде комплимент към звездите на Kavarna Rock 2015.

Виното "Тохун" каберне совиньон § мерло, рек. 2011 на The Balkans International Wine Competition получи златен медал наскоро, а края на юни тя ще подари бутилка "Греус розе" от каберне совиньон на всеки изпълнител. "Търговската марка на виното, което ще получат музикантите, означава "буен вятър", който подхожда на рок музиката и силните емоции, които фестивалът носи", коментират организаторите от Bulgarian Live Music. Приятните изненади съпътстват не само рок величията, но и техните фенове. От 22 юни стартира и продажбата на еднодневни билети за десетото издание на Kavarna Rock. Всеки, който иска да види определени банди, може да закупи един от  тези 1 000 билета за всеки ден от събитието.      

Цените са:

100 лева (за целия фестивал)  - до 21 юни включително
110 лева (за целия фестивал)  - след 22 юни
70 лева (еднодневен билет) – в мрежата от 22 юни

Пропуските могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страна: Piccadilly, Office 1 Superstore, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини "На тъмно", Usit  Colors, книжарници Booktrading, НДК, книжен център Greenwich, "Мюзик център" – Пловдив и други, както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

Междувременно стана ясно, че "Еврофутбол" ще подари поредния мотор Harley Davidson по време на фестивала, плюс допълнителни предметни награди. В кампанията могат да участват всички клиенти на българския букмейкър, които имат непечеливши квитанции на стойност минимум 10 лева в един талон за футбол и други спортове и минимум 5 лева за гонки с хрътки. За да участва в жребия за определянето на печалбата, всеки, изпълнил горното условие до 25 юни, трябва да напише трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка на обратната страна на квитанцията си и да я пусне в специални урни в букмейкърските пунктове.

Новият притежател на превъзходния класически модел Harley-Davidson Iron 883 ще бъде изтеглен по време на 10-то юбилейно издание на Kavarna Rock на 28 юни непосредствено преди да забият Twisted Sister. Това е втори пореден път, в който "Еврофутбол" дава един от най-популярните мотори в цял свят на свой участник по време на този рок фест, с което обещава да превърне събитието в традиция.

Повече информация - на:

www.eurofootball.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички