Войвода преди O. Children в София


Войвода преди O. Children в София

4926

Войвода (Voyvoda) се отзоваха на поканата на Rawk’ N’Roll и ще открият концерта на O. Children.

Както MySound.bg вече огласи, британците ще свирят в столичния клуб Mixtape 5 на 19 февруари. Барабанистът на софийската пост-пънк/дарк уейв/ембиънт група Серж ще пристигне от Холандия специално за шоуто, като това ще бъде и нейният първи концерт за 2013 след страхотното й представяне на общия концерт-трибют "Улица Нов живот" през есента. В момента Войвода записват третия си албум "Арамия/Aramia" и ще излязат от студиото специално за събитието. Така на 19 февруари две от най-силните млади пост пънк/ню уейв групи на София и Лондон ще се изявят заедно.

Билети на цена 22 лева - от мрежата на Eventim (Orange, Germanos, Multirama, Office 1, Technomarket, Piccadilly, OMV, както и в централния им офис на ул. "Граф Игнатиев" 22, ет. 2, ап. 3), като в деня на концерта ще струват 26 лева.

Преди 6 години на софийската сцена се появи група, който бързо спечели вниманието на пост пънк, ембиънт и дарк уейв феновете. Формацията се подвизава под името Войвода, а дебютът й "Confederacy" обра овациите с впечатляваща визия и хипнотична музика. 4 години и няколко безплатни онлайн сингъла по-късно, както и десетки концерти по клубове в България, музикантите издадоха и чудесния си втори албум "Изток", който може да бъде слушан безплатно на този адрес. В саунда им етно-ембиънт настроението вече отстъпва на хладния синтетичен звук, а песните стават  по-директни и запомнящи се. В момента бандата (на снимката) довършва третия си албум "Арамия/Aramia", който ще излезе тази пролет, отново през afmusic.

А ако досега не сте присъствали на концерт на Войвода... е, завиждаме ви за тези първи впечатления, поясняват организаторите.

Линк за билетите:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/o-children-sofia-club-mixtape-5-297967/event.html#

Линк към събитието във Facebook:

http://www.facebook.com/events/445863705461519/

Линк към клипа на "Ruins" от новия албум на O. Children "Apnea":

https://www.youtube.com/watch?v=TmcHPk8_1N8 

Линк към албума на Войвода "Изток":

http://voyvoda.bandcamp.com/album/iztok

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички