Възход и падение на сър Елтън Джон


Възход и падение на сър Елтън Джон

4401

Заблуждаваш се, че знаеш всичко за иконичния Елтън Джон (Elton John)?

Помисли пак!

Новият брой на списание Rolling Stone, който можеш да си купиш още днес, публикува интригуващо интервю с гранда на поп музиката, което ще попълни всички празнини в познанията ти за него, а за останалите, непосветени в магията на неговата творческа лаборатория и енигми от личния му живот, ще сглоби ярка картина от факти (първа ръка), обяснявайки защо той е от най-влиятелните артисти в музиката изобщо.       

През изминалите 40 години сър Елтън Джон е продал над 250 милиона диска, което категорично го поставя сред десетте най-тиражни изпълнители.

В едно много подробно и задълбочено интервю пред Rolling Stone изключителният музикант разказва за възходите и паденията на звездното си битие и твърди, че да станеш баща е "най-невероятното усещане". Елтън, който си пада доста гнуслив, с гордост прерязал сам пъпната връв на сина си: "Приличаше на калмар!"

Името Кравиц вече не е синоним само на супергорещ музикант. Все по-уверено на сцената пристъпва 22-годишната му дъщеря Зоуи Кравиц, която скоро ще видим в ролята на красив мутант в X-Мен: Първа вълна. Тя е едно от новите и вълнуващи лица, които изданието представя в априлския си брой – все млади и талантливи хора, чието развитие трябва да се следи.

Ново име със звезден потенциал е и нашумелият с ролята си в последната продукция на Disney Балът нюйоркски прелъстител Томас Макдонъл. Като истински бохем и човек на изкуството той не само участва във филми, но и излага свои творби в местни галерии и твори музика с групата си Moon.

Запознай се и с двама наскоро пробили хип-хоп изпълнители – Тайни Темпа, внос от Великобритания, който вече е любимец на Крис Мартин от Колдплей (Coldplay) и Снууп Дог (Snoop Dogg), и младият рап феномен Уиз Калифа, чийто хит "Black And Yellow" се изкачи до N 1 в Hot 100 със завидна бързина.

По нашите географски ширини също има талант в изобилие и след внимателно обмисляне сме въвели в тези своеобразни страници на славата чаровната Поли Генова. Към нея са приковани погледи и надежди за достойно представяне на тазгодишното издание на "Евровизия". Поли е като малко изпробвана готварска рецепта, която обаче съдържа всички необходими съставки за великолепен краен резултат – глас, визия, самочувствие и увереност. Само дозите трябва да се премерят внимателно.

Изданието представя уникален разказ от очевидец на гражданската война в Египет и падането на Хосни Мубарак. Египетският репортер Ашраф Калил е един от малкото журналисти, успели да наблюдават гражданските протести. Калил написа специално за Rolling Stone хроника на случилото се ден по ден, като така направи не само описание, но и задълбочен анализ на социалните проблеми, взривили египетското общество. Тези проблеми са валидни за повечето страни в региона и е много важно да се разбере, че Египет не е просто страна в гражданска война, а се оказва катализатор на пожара, който ще обхване Северна Африка и Близкия Изток.

Холивудската икона Елизабет Тейлър – екранен идол на няколко поколения – почина на 79-годишна възраст на 23 март. В настоящия брой на Rolling Stone и на www.rollingstone.bg, можеш да намериш непубликувано досега интервю с легендата, взето от нея през 1987.

В наскоро излезлия български филм "Тилт", който засега води в родния боксофис по брой на зрителите, отново се наби на очи лекотата, с която талантливият актьор Ованес Торосян пресъздава проблемни персонажи на екрана. Видяхме го и във филма "Източни пиеси" миналата година. Торосян със сигурност е едно от онези нови лица, които няма как да не запомниш.

Плюс специална фотосесия мода пролет–лято 2011.

Темата за трансплантацията на органи е изключително болезнена за българското общество, тъй като е свързана не само с осигуряването на нормативна, финансова и организационна база от страна на държавата, но и с морални въпроси и предразсъдъци, с човешки съдби. Материалът в априлския брой на Rolling Stone е отзвук от скорошните събития – решението за закриване на Фонда за трансплантации в чужбина, неспособността на институциите да се погрижат за българските граждани дори когато е осигурено държавно финансиране и прочее.

И ОЩЕ:

 Пролетен музикален преглед
 Ники Минаж
 Macrophone

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички