Започнаха да строят сцената за Sofia Rocks 2011


Започнаха да строят сцената за Sofia Rocks 2011

5406

80 тона стомана, 200 kW звук и над 400 kW осветление ще посрещнат феновете на рока на стадион "Българска армия" на 8 юли.

Това е датата, на която ще се проведе второто издание на фестивала Sofia Rocks.

Съоръжението вече е в строеж и всичко върви по план, така че хилядите почитатели на рока да могат да се насладят на грандиозното рок шоу и да чуят оглушителния звук на Джудас Прийст (Judas Priest) и останалите банди в програмата – Уайтснейк (Whitesnake), Майк енд Дъ Меканикс (Mike & The Mechanics), Саксън (Saxon) и Слейд (Slade).

Сцената - с размери 40 метра на 20 метра, е съвсем нова конструкция, внесена специално за събитието. За да бъдат покрити изискванията на Роб Халфорд и Ко. за ниво на звука, се е наложило от Joker Media в България да бъде внесено съвсем ново, неизползвано до момента революционно като технология озвучаване. Нови са и кулите за звука.

Бандите пристигат ден преди събитието със свои собствени екипи и всички специални ефекти, необходими за сценичното им изпълнение.

Над 200 души работят по продукцията. Само за лазерното шоу на Джудас Прийст пристигат 5 ТИРа с оборудване и над 20 души специализиран технически персонал.   

До всеки вход ще има и пунктове на Eventim BG, където ще се удостоверява валидността на билетите. И на място ще се продават пропуски без увеличение на цената.

Децата до 10-годишна възраст ще имат безплатен достъп. Всички лица до 18 години ще влизат само с придружител, който ще трябва да представи подписана декларация за всяко дете. Декларации за придружител могат да бъдат изтеглени от сайтовете на "Болкън Ентертейнмънт Къмпъни" и "Никор Секюрити" (http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf, http://www.becbg.com/event_sr2011.htm)

или могат да бъдат получени на място от охраната.

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".
 
Онлайн билети: чрез www.eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички