КоЯn на Hills Оf Rock 2024: Once a Freak, Always a Freak. Средният пръст и малко други есенции
С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:
Легендата на японския авангарден джаз Акира Саката в София
Първо издание на Music Vibes Festival. Молец, Fyre, Атанас Колев, Боро Първи и други хитови изпълнители в Созопол. Крис Макаров и Юли Славчев - посланици на нов бранд за дрехи втора употреба
Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол
Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка
Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"
Рок маратон: Mono Inc, Pain Of Salvation и Ihsahn в три последователни дни в Пловдив
Трето издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец от 2 до 7 август
Judas Priest - Защитниците на Непроницаемата вяра в София
Траш и спийд на макс с американските титани Toxic Holocaust
Chuck Billy (Testament): "Ще крием бирата в бекстейджа от Maltworm"

Батюшка, Аркона и Aeternam със съвместно шоу в столичния клуб Mixtape 5


Батюшка, Аркона и Aeternam със съвместно шоу в столичния клуб Mixtape 5

1537

BGTSC представя: концерт на Батюшка и Аркона, който ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 29 септември.

Два месеца след финала на изключително успешното си турне, полският блек метъл феномен Батюшка обяви нова европейска обиколка тази есен, а едва вторият концерт от турнето ще бъде у нас. Концертът е под знамето Black Pilgrimage 2023. В редиците му се включват и канадските симфо дет метъли Aeternam.

Батюшка са не просто блек метъл група. Техният оригинален подход към екстремната музика, съчетана с православно-църковна визия, ги превърна в сензация, а концертите им са наситени с пищна и мрачна театралност. Неслучайно феновете ги описват като черна литургия – не такава, която пречиства душата, а такава, която я взима в плен. Блек метъл походът на свирепите поляци не спира да превзема нови територии. Групата помете и Далечния Изток с концерти в Япония, Тайланд и Индонезия тази пролет.

Аркона са добре познати на българската публика. Предвождани от колоритната вокалистка Masha Scream, руснаците се обръщат към езическите корени на родината си и славянската митология, представени във вихрена комбинация от яростен метъл и фолклор. Сега, пет години след последния си албум, те са готови със своя девети опус "Kob’", който излезе през австрийския лейбъл Napalm Records на 16 юни.

Гости на турнето са канадците Aeternam. Техният прочит на симфоничния дет метъл с ориенталски мелодични пасажи е отлично и любопитно допълнение към музиката на двете основни групи.

Билетите - онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон. Продажбата стартира при прогресивно нарастваща цена от 35 лева.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички