Чилийците Ater откриват за Батюшка, Vltimas и God Dethroned


Чилийците Ater откриват за Батюшка, Vltimas и God Dethroned

455

Чилийската блекенд дет метъл банда Ater ще открие концерта на Батюшка, известиха неговите организатори BGTSC.

Както MySound.bg вече писа, събитието предстои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.30 часа на 27 септември.

На сцената ще видим и супергрупата на Дейвид Винсент (екс- Morbid Angel),Рун "Blasphemer" Ериксън (Aura Noir, Earth Electric, екс- Mayhem ) и Фло Мунье (Cryptopsy), Vltimas и все по-популярните нидерландци God Dethroned.

Това ще е последният концерт у нас на полската формация под името Батюшка. Наскоро музикантите обявиха новото си име, под което ще продължат дейността си, а то е Патриархъ. В началото на годината те   продуцираха и записаха нов албум, който по план трябва да бъде издаден всеки момент чрез Napalm Records. Очакваме да го има на щанда с мърч по време на концерта и е интересно под кое име на групата ще е подписан. Едно е сигурно - че ще песни от него ще прозвучат в София. Ще видим  новите облик и шоу на хедлайнърите.

Същата вечер от сцената ще чуем нова музика от суперформацията, предвождана от Дейвид Винсент - Vltimas, и от сензацията God Dethroned (на снимката). Фестивалната вечер ще бъде открита от чилийците Ater.

Програма за вечерта:

18.30 ч. - ще отворят вратите за публика
19.00 ч. – Ater
19.45 ч. – God Dethroned
20.45 ч. – Vltimas
22.05 ч. – Батюшка/Патриархъ
23.25 ч. – очакван край

Билети - ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg, но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни: деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно. Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител.  Декларацията може да бъде изтеглена  от тук:(https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба.Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички