Дъги Уайт и Джон Стийл ще подгреят публиката за Глен Хюз


Дъги Уайт и Джон Стийл ще подгреят публиката за Глен Хюз

970

Дъги Уайт (Doogie White) и Джон Стийл (John Steel) ще подгреят публиката за Глен Хюз (Glenn Hughes), известиха от BGTSC, организиращи дългоочаквания концерт на знаменития рокаджия.

Както MySound.bg писа, събитието предстои в столичния клуб Joy Station от 20.00 ч. на 27 май. Гостуването на The Voice Of Rock в София е част от турнето 50th Anniversary "Burn" Album Tour 2024, по време на което той изпълнява целия класически албум на Дийп Пърпъл (Deep Purple) и песни от годините му в Rainbow. Ще прозвучат и авторски парчета на John Steel.

Дъглас "Дуги" Уайт е талантлив, добре познат шотландски рок вокалист. През 1984 година създава група La Paz, с която практически никога не се е разделял. Познат е като певец от Rainbow на Ritchie Blackmore, John Lord, Michael Schenker Group, Cozy Powell, Praying Mantis, Rising Force на Yngwie Malmsteen, Tank и Alcatrazz. Гостува в концептуалното издание "Нострадамус" на Николо Коцев през 2001 г., а на 1 септември 2009 г. пее за първи път у нас с Джон Лорд (John Lord) на концерта за група и оркестър в Пловдив. През 2012 година в афиша на Kavarna Rock Fest се изяви като вокалист на Michael Schenker Group (MSG), а след това участва в редица музикални форуми у нас. През 2017 година с родната формация John Steel записаха албума "Everything Оr Nothing".

Програма за вечерта:

19.00 ч. – Отварят вратите за публика
20.00 ч.Джон Стийл с Дъги Уайт
21.00 ч.Глен Хюз

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои места, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", магазини Orange, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул. "6-ти септемвриСофия, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в "Борис Христов", касите на Fast Pay и други. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Хората в затруднено положение е необходимо да са пред клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите. От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е са член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички