Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол


Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол

1378

Емблематичната българска инди рок банда Hayes & Y и набиращото все по-голяма популярност ексцентрично дуо Woomb ще стъпят за първи път заедно на една сцена в Амфитеатъра в Созопол - в 20.00 ч. на 1 август.

Гостите и жителите на морския град ще имат възможност за първи път да се докоснат до една от най-успешните, стилни,  качествени и обичани български групи – Hayes & Y, които от години творят и живеят зад граница и току-що дадоха начало на тазгодишното си лятно турне. С космическо звучене, различен и ексцентричен стил, Woomb пък дават сериозна заявка за успех, а доказателство за това е победата им в последното издание на конкурса "Пролет" на БНР и възможността именно те да представят България на най-големия европейски шоукейс фестивал за съвременна поп и рок музика в Грьонинген (Нидерландия) догодина.

Последните парчета, които Hayes & Y пуснаха - "Terminal 0" и "Leave Forever", неслучайно се превърнаха в любими на феновете на бандата и със сигурност ще звучат от сцената на Амфитеатъра в Созопол. От групата издават, че те ще влязат и в предстоящия ѝ втори албум. След Созопол, заедно с Woomb, лятната обиколка на Благо и компания ще премине още през Open Buzludzha Festival на 10 август, Варна на 16 август и остров "Света Анастасия" на 17 август.

С добре балансиран звук и чудесни композиции, Woomb е една от най-новите и обещаващи родни банди. Дуото се състои от опитния продуцент и музикант Георги Линев (Kan Wakan) и познатия като талантлив фотограф и стилист Христо Йорданов. Творящи между София и Лондон, двамата пуснаха първото си парче "Pray For The Worst" преди малко повече от година, но още тогава заявиха, че вече имат готов материал, който тепърва ще става достояние на феновете.

Билетите за предстоящия ексклузивен концерт на Hayes & Y и Woomb на 1 август са с ограничен брой поради капацитета на Амфитеатъра, напомнят организаторите от "Строежа". Пропуски могат да бъдат закупени в системата на Eventim.bg и техните партньори.

Повече подробности за събитието може да намерите във Фейсбук.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички