Любо Киров обяви "Ново турне 2024"


Любо Киров обяви "Ново турне 2024"

1454

Любо Киров обяви "Ново турне 2024" с концерти в страната и кулминация в зала "Арена София".

Турнето ще започне от родния му град Плевен на 10 юли. Следват това са планирани изяви във Варна (13 юли), Стара Загора (18 юли), Бургас (21 юли), Пловдив (7 август) и Велико Търново (9 октомври).

Хитовият вокалист, композитор и текстописец ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната "Арена София" за грандиозно шоу на 28 ноември. Там през 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той бе в центъра на едно от най-значимите музикални събития в страната. Както подсказва и името, "Ново турне 2024" ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на Любо Киров. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината, а заедно с екипа си отново подготвя безкомпромисно музикално шоу.

Поредицата събития идва след изключително успешната за Любо Киров творческа 2023-а, когато "Турне 2023" се превърна в най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.

Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички