Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка


Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка

1296

Наближава големият концерт на Dubioza Kolektiv в Созопол на 2 август.

Както MySound.bg вече писа, в събитието важно участие ще вземат още три великолепни и обичани банди –Jaya The Cat, Q-Check и Обратен ефект. В разгара на лятото шоуто на стадион "Арена Созопол" се очертава да бъде повече от горещо – весело, шумно, танцувално и потно. А самите музиканти вече дори си представят и разхлаждащия му финал – с освежаващо нощно плуване. Затова напомнят на своите фенове да си носят и банските.

Музикантите от Dubioza Kolektiv са на път със своето лятно европейско турне, което преминава през някои от най-шумните фестивални сцени, преди музикантите стъпят у нас на 2 август. В израз на любов към почитателите си в България и в типичния си веселяшки стил "великолепната седморка" записа специална покана за концерта в Созопол, която разпространи в социалните мрежи. Тя може да се види ТУК.

"Очаквайте седем невероятно красиви и талантливи мъже на сцената, готови да направят шоу, което няма да забравите. Обещаваме да дадем всичко от себе си и да се уверим, че всички скачат, танцуват, пеят, сърфират в тълпата и се гмуркат на сцената, а ако не си тръгнете мокри и усмихнати, значи нещо се е объркало тази вечер", заявяват с усмивка Брано и Ведран от Dubioza Kolektiv в интервю преди събитието.

Билети - чрез системата на Eventim.bg и Ticketstation.bg, като тези на промоционална цена са напълно изчерпани. Специално за събитието музикантите и организаторите от "Строежа" обявиха  кампания "на концерт с приятели", която дава възможност на феновете да закупят билети в пакет с отстъпка. Така 10 билета, закупени в пакет, ще имат 15 % отстъпка, а за 5 пропуска накуп отстъпката е от 10 % от общата им цена.

Подробности за предстоящия концерт - във Фейсбук ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички