Мрачен пандемониум с гърците Shadowmass и Decipher и родните Embrace By Dark


Мрачен пандемониум с гърците Shadowmass и Decipher и родните Embrace By Dark

882

Shadowmass и Decipher отново обединяват нечестивите си сили за да разпространят черната чума в София. И родните Embrace By Dark ще бъдат с тях в клуб Live & Loud на 25 май.

Shadowmass е Blackened Heavy Metal група от Атина. Първият им удари два през декември 2019 година с издаване на едноименния албум, последван от турнето Europe Under Black Metal Fire II заедно със Suffocation, Belphegor и Hate. През септември 2021 г. се появява и EP-то "Oculos Diaboli".

Bandcamp: http://shadowmass.bandcamp.com/music
YouTube: http://www.youtube.com/c/Shadowmassgr
Facebook: http://www.facebook.com/shadowmassgr

Decipher е Black Metal група, създадена в Атина през 2017 година. Дебютното им EP "Of Fire Аnd Brimstone" излиза през 2019 г. и оттогава те са свирили в цяла Гърция на фестивали и са откривали за други банди (Chania Rock Festival, Wolves In The Throne Room, Arcturus, Misþyrming и други). През 2019 г. влизат в студио, за да запишат дебютния си албум "Arcane Paths To Resurrection", който е издаден на 21 април 2023 г. от Transcending Obscurity Records. През май 2023 г. те тръгват на минитурне Worshippers Оf Тhe Void заедно с Shadowmass в София, България, и Северна Гърция.

Bandcamp: https://deciphergr.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/decipherbandgr/

Embrace Вy Dark е мрачна авангардна метъл група от България. Те са от онзи рядък вид проекти, чието съществуване отрича ограниченията на времето и пространството, за да се превърне в нещо много по-трайно и значимо от обикновена метъл банда. Започнали през далечната 1995 г., те се превърнаха в едни от най-впечатляващите и характерни имена на родната екстремна сцена – статус, запазил се и до днес. Малко след началото реализират първия си албум "Inlaid Dark Arches", който предизвика голям отклик сред феновете и пресата и все още е търсен колекционерски артикул. Изпълнени с идеи и нетърпеливи за пробив, създават още нов материал, който им печели солиден договор с култовия български лейбъл 0.4.3. през пролетта на 2001 г. Две години отнема завършването на втория диск "Sculpture Оf The Godforsaken Aeons". Последният щрих е нанесен от Стюърт Анситс (бивш Cradle Оf Filth) от Steelcagesounds (UK) студио, който довежда с мастеринга цялата продукция до световните стандарти. Междувременно, материалът за последния, трети албум "Extrasensory" постепенно се събира, усъвършенства и записва, като през 2023 г. донася на групата договор с италианския лейбъл Worm Hole Death за официалното му издаване.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553521150180
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5L9ql3FaMJHlLVxfP6Tfck
YT: https://www.youtube.com/watch?v=2cbVMdR5QFo&feature=youtu.be

Пригответе се за мрачен и екстремен музикален пандемониум, приканиха организаторите.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/801714568489653

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички