Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София


Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

279

Любимецът на българската публикаНикос Вертис, разпродаде за трети път най-голямата зала в столицата - "Арена 8888", известиха от Fest Team, организиращи концерта на 11 октомври.

Поради огромния интерес към събитието в продажба са пуснати ограничено количество седящи места с намалена видимост и билети за правостоящи. В последните седмици търсенето е огромно, а седящите места в залата са напълно разпродадени. Свободни към момента са единствено ограничен брой ВИП-маси за терена, които се продават в системата на Eventim.bg и Ticketportal.bg. Там могат да се закупят също допълнителните седящи места с ограничена видимост и пропуските за правостоящи.

Грандиозна сцена, визуални ефекти и най-големите хитове на гръцката звезда обещават невероятни емоции и настроение в есенната вечер. В залата ще бъде издигната зашеметяваща и суперефектна сцена с разчупен дизайн, многобройни видеостени и осветление.

Очаква се звездата да пристигне у нас с бенда си от 25 души с бузуки. Целият му екип ще наброява общо 35 души. Никос Вертис е сред най-големите съвременни гръцки звезди, а България е една от любимите му концертни дестинации. Традиционно зрелищните му концерт са едни от най-посещаваните у нас, а емоцията, която носи срещата му с публиката на живо, "топли" феновете дълго след това.

След фурорa, който предизвика със своето турне "20 години на сцена" през 2023 г. пристига с нов шоу-спектакъл, чиято атмосфера със сигурност ще надмине тази и в най-добрите гръцки клубове уверяват организаторите. Музикалният крал на Гърция, както наричат Никос Вертис, ще разгорещи страстите с най-големите си хитове и най-красиви песни ("Thelo na me nioseis", "De me skeftesai", "An Eisai Ena Asteri" и др.), някои от които той обещава да изсвири лично на своята любима китара. Публиката в залата ще чуе и някои от новите песни на хитовия изпълнител, сред които е баладата му "Argisame Kardia Mou", която само за месец разби музикалните класации в южната ни съседка.

Никос Вертис е роден в Холандия на 21 август 1976 година. Когато е на шест, семейството му се мести в Солун. Скоро започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Никос, който носи прозвището "най-желания ерген на Гърция", предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си – навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.

Снимка: "Тикетпортал"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички