Песни за хората: Cool Den и Wickeda заедно в Mixtape 5


Песни за хората: Cool Den и Wickeda заедно в Mixtape 5

1624

Cool Den ще изнесе своя първи концерт за тази година в столичния клуб Mixtape 5 на 18 март, събота.

Никола, Ивайло, Васил и Теодор са готови за незабравима вечер със своите най-хубави, истински и смислени "песни за хората", както самите те ги определят. "Характер", "Игра на живот", "Тази земя", "Знам", "Лешояд" и още много от чудните парчета, събрани в двата албума на бандата ("1" и "Тази земя"), ще звучат на живо в типичния им стил – естествено, без суета, поднесени със страхотната енергия и чар. Съпорт ще бъде една от техните любими банди - Wickeda. Ерол и компания ще дадат забавно начало на съботната вечер. Тя ще продължи повече от весело, енергично и емоционално, обещават оганизаторите.

В настоящиямомент Cool Den е в състав: Никола Симеонов (вокали, китара), Ивайло Петров (вокали, китара), Васил Андреев (бас) и Теодор Чирпанлиев (барабани). Бандата се събира през пролетта на 2018 г. след като Ивайло и Никола се срещат на "Витошка", където Никола се изявява като уличен музикант. Без да се познават преди това, Ивайло заговаря Никола и двамата решават да изпеят една песен заедно ("No Еxcuses" на Alice In Chains).В тоз и момент случен минувач им пуска в шапката 20 лв. Двамата разчитат това като знак от съдбата и решават да съберат група. Първата им изява на живо в пълен състав е на Никулден същата година. От този празник вероятно идва и името на бандата.

Бандата има два студийни албума. Концертите на квартета са експлозия от енергия, от която "мускулната треска" и доброто настроение са гарантирани. Лириките в песните им идват "от човека – за човека", което силно отличава групата от всички останали и не е никак трудно човек да им стане фен още с "първата песен".

Билети - в системата на Eventim.bg и техните партньори. Цената им е 20 лева за билет, а в деня на събитието и на вход ще са по 25 лева.

Cool Den: "Знам".

Събитието във Фейсбук - ТУК

Снимка: Денис Манев
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички