Вижте кои групи и изпълнители ще пеят на бургаския Джулай


Вижте кои групи и изпълнители ще пеят на бургаския Джулай

1102

Бургас има традиции в посрещането на Джулай Морнинг, хиляди наблюдават изгрева на слънцето под звуците на легендарната песен на Юрая Хийп.

Община Бургас и приятели обявиха потвърдилите участие изпълнители в тазгодишния Джулай. "Защото обичаме да посрещаме гости и искаме повече хора от страната да разберат и изберат да посрещнат първия юлски изгрев тук".

Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20.30 часа на 30 юни. Той е с вход свободен. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от Силует. А ето и кой ще се погрижи тази година за доброто настроение:

P.I.F.

Незабравимите песни на групата ще прозвучат със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от Rewind и Slang, както и Марияна Добрева от обичаната група Силует.

Керана и космонавтите

Свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.

Rewind

Група Rewind се завръща в града с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата "Като две капки вода" - Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти ще ни потопят в техния красив свят. Ще чуем и песента от филма "Защото обичам лошото време"

Lemon Box

Формацията ще зарадва присъстващите и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Бургазлии ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

Махайра

Тази година сред участниците е бургаската група Махайра, която ще представи своя авторска музика.

Scarlet

В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Джулай (на английски: July – юли), или Джулай Морнинг (July MorningЮлско утро), е традиция в България, свързана с хипи движението, за посрещане на изгрева на 1 юли.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички