Andreya Triana с лайв банда на концерта си у нас


Andreya Triana с лайв банда на концерта си у нас

4200

Както е известно, една от любимите изпълнителки на Bonobo, Fink и Mr. Scruff - Аndreya Triana, пристига у нас за самостоятелен концерт в Sofia Live Club на 23 май.

Гласовитата британка ще излезе на сцената с нейния лайв бенд, който се състои от барабанист, басист и китарист. Преди нея от българска страна ще чуем диджей дуото Sirius & Methodikal, както и Чarlie – диджей, продуцент и китарист на Babyface Clan, Imbeciles, The Poison Umbrella и Phuture Shock, мeлoман и страстен винил колекционер.

Събитието е част от европейското турне на изпълнителката и с него тя промоутира новия си албум, който се очаква да излезе на музикалния пазар по-късно тази година. Аndreya Triana гостува у нас по покана на ReelFeel с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

Andreya Triana е една от най-разпознатите модерни соул изпълнителки от Великобритания. Част от голямото семейство на Ninja Tune, тя започва да се занимава с пеене и композиране от ранна детска възраст, повлияна от изпълнители като Stevie Wonder, Donny Hathaway, Mark Ronson и Danger Mouse.

Подгрявала е концерт на Erykah Badu, а дебютният ѝ албум “Lost Where I Belong” е един от най-успешните за 2010 според музикалната критика в Англия и е фаворизиран от хора Gilles Peterson, Benji B, Annie Mac и много други.

Билети за концерта на Andreya Triana може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 20 лева.

Повече информаци за това събитие, както различни музикални новини, интервюта и подкасти, може да намерите на сайта – www.reelfeel.bg

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички