Банани хвърчаха на 11-я рожден ден на BAS


Банани хвърчаха на 11-я рожден ден на BAS

6575

"Bulgarian Adventure Sports", най-старата сноуборд организация в България, отпразнува своя 11-и рожден ден със страхотно парти в парти центъра  "4  км" в нощта, в която свети Сава пече, а свети Никола посреща гостите с печен шаран. Тортата от брейкбийт, фънк и хип-хоп бе подправена с 4 кашона банани за публиката. Организаторите бяха предоставили над 1500 безплатни покани на своите членове.

Около 10 часа вечерта зад пулта в голямата зала (The Avalanche Room) застана Хари Ъп (Harry Up) от българския лейбъл "Breakalicious DJ’s". В още празнаото помещение специално впечатление правеше разпределението на озвучаващите колони. За разлика от обичайното, те бяха разпределени в четирите края на залата, създавайки усещането за максимално плътен звук, където и да застанеш – условие за невероятното преживяване на публиката тази нощ. В най-малката зала, определена като The Powder Valley, на голям екран се прожектираха клипчета от сноуборд компютърни игри, а в останалите две – тематични промо клипове на марки сноуборд екипировка.

Около полунощ зад пулта в средната зала Дъ Онслоут предостави съпровод на брейкденсърите от Монстрайб Крю (Monstribe Crew), за да покажат способностите си. Веднага след това шоу на мелодии и движения към публиката захвърчаха банани и на сцената излезе най-точният стрелец на българския хип-хоп – Спенс. Със стегнат и познат на публиката си сетлист, той раздвижи вече събралата се публика. След него на сцената излязоха бийтбоксърите Скилър, Кюб и Райът, които започнаха като за рожден ден на 11-годишно дете – с „къде са ми детските книжки...”.
 
Точно във 2:23 часа след полунощ пултът в голямата зала беше отстъпен на Дийклайн и Уизърд (Deekline & Wizard), а зад микрофона застана Айвъри. Визията на Дийклайн и Айвъри напомняше на дуото от незабравимия "Гепи" на Гай Ричи. Подредените тракове ни пренесоха през 90-т с Продиджи, Блър, Рейдж Ъгейнст Дъ Машийн, Лудакрис и, разбира се, собственото им – "Steam". Прегради пред сцената липсваха, публиката скачаше на нея да поздрави и да потанцува с тримата. Някои дори се качиха на хоризонталните колони. Имаше си и стейдждайвинг, всичко както си му е редът за едно истинско парти. Към края на сета засвири пианото от хаус хита на Ерик Придз – "Pjanoo", вплетен с "No Good" на Продиджи. Просто невероятно миксирани, от двете гениални парчета се е получило трето, дори още по-гениално.

На пулта, веднага след края на сета на британците, бе представен английския диджей, живеещ в Банско - Чико Ред. Под звуците на хаус, партито продължи, вярвам, до сутринта.

С болки от навехнат преди това крак обаче ми се наложи да си тръгна преждевременно, за което съжалявам. И така, сноуборд-културните дейци от "BAS" станаха на 11 години, за което им пожелаваме все повече сняг, триковете да им лепят винаги, а спонсорите да са повече, за да може и догодина да ни поканят пак.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички