Дъбстеп с аромат на пролет


Дъбстеп с аромат на пролет

6215

Пролетта настъпи и организаторите от екипа на "Mirizma" ще зарадват феновете със свеж дъбстеп полъх във Варна и София на (съответно) 2 и 5 април.
 
Варненският клуб "Comics" ще отвори врати за събитие под наслов „Дъбстеп свежест“ от 22.00 на 2 април.

В програмата ще взема участие цял отбор от родни изпълнители, които ще забавляват публиката в двете зали на заведението. Организаторите канят всички дами да заповядат преди 23.00 като гости - без да заплащат вход. Иначе пропуските са по 6 лв. преди 23.00 ч., 8 лв. след това.
По време на партито за първи път в морската столица ще представи своя уникален авторски дъбстеп сет талантливят продуцент Иван БalkanskyШопов, известен още и като DJ Куух (на снимката вдясно, заедно с Тhе Panacea). В купона ще се включи и една от най-младите звезди на "Виталити Рекърдс" - вокалистката Рут Колева. Заедно с нея на сцена ще бъде още един артист от екипа Illmate – добре познатият с неспирния лирически поток Wosh MC. В голямата зала на клуба ще се изявят още пионерът на родната дъбстеп сцена - EХo ("Mirizma", H.M.S.U.), неуморния грайм играч Jamez Bongg ("Mirizma") и най-новото попълнение в групата на артистите на "Mirizma" – чаровната ErrorBeauty.
 
Втората зала в клуб "Comics"ще приветства още Bo & Mihaillness (XPRSN), ветерана на експерименталната сцена RES (Jisatsuken), Ghetto Ghost, на 2 април. Ще се изяви и MONK ("BassWarriors") – основен виновник за развитието на дръм-ен-бейс и дъбстеп сцената във Варна.

Организаторите са помислили и за феновете на дъб настроенията в София -  отново съвместно с клуб "Строежа" ще бъде представено събитието „FFWD Teh Revolution!“, на 5 април. Входът е безплатен.

В традиционно наситеното с позитивно настроение пространство на заведението в Студентски град ще представят своите сетове KMN ("Mirizma"), Бalkansky ("Кукер Мюзик"), EXo ("Mirizma", H.M.S.U.) и JamezBongg ("Mirizma"). Специално участие от страна на водещото име на родната бийтбокс сцена Скилър (Skiller), член на "Mirizma" отскоро.

Купонът ще се вихри от 22.00 до 4 часа на следващия ден.
 
Възрастово ограничение 18+.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички