Братя Владигерови отново на родна земя


Братя Владигерови отново на родна земя

5994

След огромния успех на братя Владигерови в Sofia Live Club през юли, Александър и Константин отново са в България, готови за поредна среща с родните меломани.

Изявата е в същия клуб от 19 часа на 4 декември, събота.

Внуците на големия български композитор Панчо Владигеров поднасят своята колумбийска импровизация в лицето на известния композитор Хуан Гарсия-Херерос. За изненада или не, на барабаните отново ще бъде един от българските титани на ударните инструменти - Стоян Янкулов-Стунджи. Както MySound.bg огласи, двамата с колумбиеца също имаха отделна изява в столицата неотдавна.  

Критиката нарежда Стунджи сред петимата най-знамичи европейски перкусионисти заради оригиналния му начин на представяне на джаз и етно. Дръмърът се завръща от Израел специално за концерта.

Хуан Себастиан Гарсия-Херерос, известен още като Бялата сова, е басист и композитор, отличава се с виртуозна техника на 6-струнен електрически бас и контрабас. Негови оригинални композиции са включени в бродуейската продукция "Anatomy Оf А Knucklehead".

От 2005 Хуан е канен като гост музикант на NAMM шоу в Анахайм - Калифорния, както и два концерта - соло бас във Франкфурт 2006 Musikmesse.

Благодарение на способността си да говори немски, английски и испански, е канен за множество семинари и майсторски класове в международен план за последните пет години.

Представял се е на сцените на големи фестивали и концерти от Москва до Европа, в Азия, Бразилия и САЩ.

Билети: предварителна продажба 10 лева, на място в деня на събитието - 15 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички