Есенциите на ню уейва в столичния клуб Funky Kitchen


Есенциите на ню уейва в столичния клуб Funky Kitchen

5112

Парти за ценителите на новата романтика и синти-попа ще се състои в столичния клуб Funky Kitchen от 22 часа довечера.  

За звуковата картина на ще се погрижат kiril101 и julianep, които са подготвили сетове с класически и модерен електро звук, създаден от големите имена на последните три десетилетия.

Вход: 3 лв.

DJ Julianep се занимава с организирането на ню уейв и електро партита от 2005. Популярен като резидент на depeche-mode.org, той е и един от основателите на проекта Студио А, занимаващ се с популяризирането на любимата си музика. Участвал е в множество ню уейв и синти-поп изяви, както и в значими събития като фестивала в Каварна през 2007 заедно с Анди Флечър (Andy Fletcher) от Депеш Мод (Depeche Mode), бе съпорт като диджей на двата концерта на Де/Вижън (De/Vision) в България, изяви се  организацията на двете партита на Andy Krüger от Мелотрон (Melotron) и други.

В сетовете си се стреми да смесва популярни парчета с неизвестни за масовата публика имена. Любимо темпо – 120-135 BPM.

Кирил Георгиев е известен сред феновете на синти-поп и уейва със своя ник - kiril101. След запознаството си през 2006 с DJ Julianep и DJ Shunt - двама от резидентите на depeche-mode.org, е провокиран да превърне страстта си към музиката в диджейски сетоове. Така се появява DJ kiril101. Взима участие в партита на проекта Cтудио А, както и в поредица тематични партита, посветени на Депеш Мод. С групата си Iconique представят първия по рода си в България трибют концерт, посветен на Депеш Мод през май 2009.

DJ Julianep също взе участие като съпорт в него.

Funky Kitchen е на улица "Стефан Караджа" 26 (Сатиричен театър)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички