Дебютен концерт на новата формация на d.vine


Дебютен концерт на новата формация на d.vine

6835

Момичетата от d.vine ще свирят в рамките на общ концерт в столицата от 19 часа днес.

Формацията ще се изяви на сцената пред Sky Sity Mall, редом с обичани изпълнители.

Повод за тяхното участие е новия проект JuraTone & d.vine с гост музикант Яна Дончева от The Belles. В програмата са аранжименти на парчета на George Benson, Kool & The Gang, Tina Turner, Симпли Ред (Simply Red) и други.

Както MySound.bg вече обърна внимание, d.vine The Pink Project... е една от малкото изцяло дамски формации у нас. В репертоара на групата са парчета както в стиловете фънк и джаз, така и комерсиален поп и рок, като момичетата свирят най-вече музика, която харесват и залагат, че ще бъде харесана и от бъдещата им публика.

Съставът на групата е изключително мобилен - на концерта на сцената ще бъдат Деси Петкова (Sun Dessi) - ударни, Тина Коилова - бас китара, Ирина Нинова - вокал, Ана Кънева - китара, Теа Митева - клавишни и бек вокали и Яна Дончева (The Belles) - флейта и саксофон.

Още - на:

http://www.facebook.com/pages/dvine/173057636062269?sk=info

Събитието се организира от Музикален център "Икономов" по повод отварянето на най-новия магазин от веригата MCI. Новият магазин ще разполага с 200 кв. м. изложбена площ, на която ще бъдат представени марките, които центърът официално представя в България - музикални инструменти, озвучителна, осветителна техника и аксесоари.

На концерта ще се изявят още Графа, Тома и неговата група, JuraTone & d.vine и Яна Дончева (The Bellеs), които ще имат удоволствието първи да "изпробват" най-новите модели музикални инструменти и апаратура директно на сцената.

Sky Sity Mall е на улица "Коста Лулчев" 52.

Още - на:

http://www.mci-bg.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички