Красавицата Дения Пенчева насред Мераклии в Перник


Красавицата Дения Пенчева насред Мераклии в Перник

7819

Дения Пенчева ще бъде специален гост на последния концерт от националното турне на Фен ТВ на стадион "Миньор" в Перник от 20 ч. довечера.

Красивата певица
ще представи микс от най-обичаните си песни. Изпълнителката на "Диапазон Pекърдс" e подготвила и две интересни хореографии – ансамбъл Мераклии ще й в традиционните танци, а модерните са поверени на ефектните момиче от последния й клип "Микс 2011".

Близо три месеца брюнетката работи по най-новия си проект, който включва две популярни народни песни от различни фолклорни области – "Снощи седенки кладохме" и "Пустоно лудо и младо". Пенчева е автор на сценария с помощта на режисьора Ненчо Касъмов, тя измисли част от хореографията. В клипа участват ансамбъл Мераклии и 40 непрофесионални етно танцьори от ромски произход. Интересен момент е началото на видеото, където Дения се изявява като пастирка на стадо кози, държейки в ръката автентична стогодишна гега. Снимките продължили повече от 15 часа, като има включени и нощни кадри. Специално за тях е запален и огън с разрешението на община село Костенец и кмета Георги Анчин, който оказал пълно съдействие на певицата и екипа. "Благодарна съм на всички за добре свършената работа. Надявам се, че това, което реализирахме, ще се хареса и ще достигне до повече млади хора. Вложихме много средства и енергия, за да се получи нещо наистина уникално и запомнящо се", споделя Дения, която сменя четири визии. Някои от тоалетите са ушити специално за нея, а другите са на любими нейни марки. За грима й се погрижи Джули, а за прическите - Стели.

Младото дарование на фолклорната музика обаче запазва в тайна до последно тоалета, с който ще излезе на голямата сцена в Перник довечера, но пък обещава да изненада всички присъстващи.

"Благодаря на организаторите, че ми дадоха шанс да се представя на това страхотно събитие. Гледам всички дневници по телевизията и съм сигурна, че Фен ТВ зарадва толкова много хора из цяла България", не крие вълнението си вокалистката, нащумала с изпълнението на "Давай, чичо".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички