С отворени (д)уши за The Top Stoppers


С отворени (д)уши за The Top Stoppers

6350

Wosh, FeeL, Yoko, Piro.

Познавате ли ги? А, така. Само положителни отговори да се чуват. Ако пък случайно сте сред онези, които са отворили Google, грешката е ваша. Te… те са го изпяли вече:

"К’во от това, от Топ Стопърс (The Top Stoppers) има да чуете доста, внезапно се забърка нашата поредна гозба. Тук сме се събрали да творим красива магия, който не ми вярва – да си вземе диск от тия!”

Под наслов Mega Drive сцената в "Строежа" събра на едно място Оgi 23, Logo5, DJ Даркстеп (DJ Darkstep) и изначалната причина за това събитие - Stick Insect и The Top Stoppers. Тези първите сте ги чували доста. "Огитата" със своето пънк-рок звучене винаги успявят да изненадат с някой кавър, а авторските им сингли са от песните, които мнозина си припяват. Даркстеп наистина няма нужда от представяне. Достатъчно е да се каже, че е продуцирал почти целия албум  "Петилетка" на Logo5, а за този проект рядко ще се чуе лоша дума.

"Просто такъв ми е нрава, буболечката с микрофона продължава да шава!". И се чу, и се видя. Макар и леко позабравили това си проявление, с връщане назад във времето (около десетина години), Wosh и Yoko успяха да ни въвлекат в паяжината на Stick Insect. "Малко интимно парти си заформяме, но такива сме били винаги и такива ще бъдем!", не крие Wosh. Лошо няма. Даже трябва да се случва по-често. Вярно, концертите са най-вече да се забавляваме, но песните не трябва само да се слушат, важно е и да се почувстват. Oставиш ли се да потънеш, винаги ще намериш себе си в някое от изпълненията – дори да е само в едно изречение, определена рима или звук. А през тази вечер имаше много от тези, които, казано най-точно, докосват. Раздадени бяха и промо дискове "Stick Insect’s Mega Drive". Ако не сте се прибрали с бройка в задния си джоб –  приятел в нужда се познава (Ама да почерпите - б.р.) Ще го превъртите доста пъти.

Миналата седмица имах късмета да се озова в Пловдив, където се изявиха Wosh и FeeL - чак на тях не им се вярваше колко (казано по нашенски) се изкефиха хората. На сцената се качи Piro и като застанаха тримата един до друг, си казаха "Е, трябва ни Йоко!". Различни в индивидуалността си, формацията Топ Стопърс обединява четирима артисти с една обща цел. Да си послужа с цитат от  книгата "Библия на психопата": "редкият екземпляр, който сам пише песните си, изпълнява свои мелодии и живее собствения си живот". Дъжд от рими, качествена лирика, интригуващи инструментали – това е резултатът от колаборацията им.

Очаква се скоро да ни зарадват с клипове и два албума. Самостоятелният диск на FeeL ще носи името "Баланс" и ако сте чували на някой лайв песента "Едно момиче", то вероятно знаете, че нетърпението е напълно оправдано. "Get The Benjamins" е общият проект, в който Топ Стопърс ще ни представят доста интересни измерения на хип-хопа.

"По-добри сме от останалите, нещо друго притеснява ли те?"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички