Големият финал на X Factor е довечера


Големият финал на X Factor е довечера

7027

Едни от най-големите имена на българската сцена - Васил Найденов, Орлин Горанов и Тони Димитрова, ще изпълнят дуети с финалистите в X Factor, подкрепяйки новите музикални звезди в последното издание от надпреварата.

Както MySound.bg вече съобщи, големият финал е от 20.00 ч. днес.

15-годишният Богомил Бонев от Горна Оряховица, 30-годишната пловдивчанка Александра Апостолова и 18-годишният бургазлия Рафи Бохосян (на снимката с Горанов) ще бъдат облечени със специално създадени за тях тоалети. За една от песните си Сани ще носи рокля за над 10 000 лева, ушита за нея от известната българска дизайнерка Невена.

След първите две изпълнения един от тримата - този с най-малък зрителски вот, ще напусне, а останалите ще изпълнят по още една песен. Участникът с най-много гласове ще стане победител. Освен престижа от първото място в българското издание на музикалното шоу, той ще спечели и възможността да запише песен с чуждестранни продуценти, композитори и аранжьори в студио извън България.

Регистрацията за втория сезон на шоуто продължава при огромен интерес. Сред записалите се има повече дуети и участници над 25 години в сравнение с това лято. Записването за следващите кастинги става на сайта на шоуто www.xfactor.novatv.bg.

Линиите за гласуване са отворени от миналата сряда и няма да бъдат затваряни до финала. Един от гласувалите ще спечели нов автомобил "Хюндай".

За Александра може да се гласува на кратък номер 17 401, за Богомил - на 17 403, и за Рафи - 17 409.

Освен по "Нова телевизия", концертът ще бъде излъчен и директно по БГ радио в реално време.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички