Билетите за концерта на Europe в София на изчерпване


Билетите за концерта на Europe в София на изчерпване

3878

Интересът към концерта на Юръп (Europe) в София е огромен!

Билетите са почти на привършване, но все още ограничени бройки могат да бъдат закупени на цена от 50 лева, информираха организаторите на изявата - Most Of Evil Music (MOE).

Както MySound.bg вече извести, българските фенове на хард рока ще могат да видят емблематичните шведи в столичната зала "Фестивална"  от 20.00 ч. на 15 юни (петък) .   

Вече е известна и родната група, която ще подгрява именитите гости. Това са момчетата от Аналгин, начело с небезизвестния си фронтмен Звезди Керемидчиев (на снимката) – легендарния глас на Ахат. В своята история музикантите имат два официални албума и над 500 участия на концерти, фестивали и клубни турнета. Свирили са на една сцена със световни величия в бранша като Soulfly, Айрън Мейдън (Iron Maiden), Doogie White и други. Сред големите хитове на Аналгин, които публиката в зала "Фестивална" ще чуе, са "Тя беше ангел", "Спомен от доброто", "Нов монолог" и други.

Европейската част от турнето на Bag Of Bones Tour стартира в началото на май с уникално шоу във Вроцлав, Полша. Всички концерти до този момент преминават с невероятен успех, луда еуфория сред феновете и напълно разпродадени зали.

В предстоящите 7 месеца гастролът ще премине през почти всички европейски държави като Швейцария, Швеция, Германия, Румъния, Белгия, Норвегия, Франция и Шотландия, а последната засега потвърдена дата от обиколката е в Лондон на 1 декември.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички