BG HIP HOP U.N.I.T.Y. специално за Spirit of Burgas


BG HIP HOP U.N.I.T.Y. специално за Spirit of Burgas

4316

Грандиозното хип-хоп шоу за първата вечер на Spirit Of Burgas 2012 (3 - 5 август) ще бъде с изпъленията на Tinie Tempah, Ms. Dynamite и големия Busta Rhymes, подобаващо подгряти от BG HIP HOP U.N.I.T.Y. 

Едни от най-популярните български артисти в момента са подготвили незабравимо изживяване, специално за петото издание на най-големия музикален фестивал в България, съобщиха организаторите.

За първи път на 3 август на една сцена се качват Bobo & The Gang, 100 КИЛА, Лора Караджова, Jahmmi Youth и Alex P. Едва ли някой от тях има нужда от представяне, така че може да сме абсолютно сигурни, че лятното настроение и най-новата българска музика ударно ще подгреят всички фенове преди на сцената да се качи „най-бързата рима” Busta Rhymes.

Освен добре познатите хитове, сред които е и абсолютният летен хит „Дим да ме няма” (Графа & Bobo, feat. Печенката), на главната сцена ще има много изненади, гост изпълнители и неочаквани миксове, които ще видят бял свят за първи път именно пред публиката на SPIRIT of Burgas.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички