Шакира поведе в резултата срещу Гага


Шакира поведе в резултата срещу Гага

3235

Колумбийската поп звезда Шакира изпревари Лейди Гага (Lady Gaga) по брой на почитателите си във Фейсбук.

Според OjosdeShakira.com знойната звезда вече има 52 654 000 фенове в социалната мрежа, изпреварвайки провокативната Гага с 2500 души. В моментa Лейди Гага работи по следващия си албум и е на последната пряка от турнето си, част което е и изявата ѝ у нас. Тя счупи всички рекорди на ниво последователи в социалните мрежи. В момента около колумбийката няма много музикални новини, но пък в личен план името ѝ се споменава все по-често, тъй като любимият ѝ Жерар Пике спечели Европейското първенство по футбол с отбора на Испания.

Явно певицата е успяла да придърпа във Фейсбук и верните фенове на Пике от футболните скамейки, тъй като онлайн надпреварата между двете изпълнителки става все по-жестока (почти като победата на Испания на финала на Евро 2012). 

В последните седем месеца двете певици водят ожесточена борба за почитатели в социалните мрежи. За този период Лейди Гага е спечелила нови седем милиона фена, а Шакира - над десет милиона. Абсолютен любимец на феновете във Фейсбук обаче е Еминем, който има цели 59 милиона почитатели в социалните мрежи. 

На второ място е Риана (Rihanna) с над 58 милиона почитатели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички