Криста изненада в дует със сестра си и B.O.Y.A.N.


Криста изненада в дует със сестра си и B.O.Y.A.N.

5859

Впечатляващо премина първият самостоятелен концерт на Криста в голяма зала.

Както MySound.bg вече анонсира, събитието се състоя в Първо студио на БНР на 11 декември. Изненадите на вечерта, наречена Get Funky, бяха ексклузивното представяне на две нови песни, които ще бъдат включени първия албум на младата соул изпълнителка, както и интригуваща интерпретация на народната песен "Черешко, чорна вишничко" в аранжимент за глас и роял.

Концертът предложи музикално приключение във фънк, соул и джаз настроения. От сцената струеше много щастие и любов към музиката.
 
Криста бе акомпанирана от Теодор Петков – Тото (пиано и роял), Теодор Иванов (барабани), Симеон Петрунов (бас), Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и Елена Кокорска (вокал).

Певицата представи синглите си, кавъри на любими соул/фънк световни хитове и някои джаз стандарти в аранжименти на Теодор Петков – Тото. Тя направи премиера на две съвсем нови песни от предстоящия си албум – "Wanna Be", на която самата тя е автор на музиката, и "Твоят смях" в дует с артиста на Стерео стая и неин музикален продуцент - B.O.Y.A.N.

В средата на концерта Криста предложи акустична част, в която само с глас и роял накара публиката да настръхне. Впечатляващо беше изпълнението на народната песен "Черешко, чорна вишничко", както и дуета на Криста със сестра ѝ, Елена Кокорска, “His Eye’s Оn А Sparrow”.

Концертът беше излъчен директно онлайн по радио БИНАР. Сред гостите в залата бяха маестро Живко Петров, Мага, Rachel Row, момчетата от Voice Оf Boys и момичетата от LaTiDa, Ангел и Моисей, продуцентът Атанас Янкулов, Мария Илиева и други.

Следващата дата за Get Funky е 27 декември в Sofia Live Club. Специални гости на изявата ще са Рут Колева, Rachel Row и B.O.Y.A.N.

Криста ще се представи с групата си Get Funky на фестивала "Евросоник" в Грьонинген, Холандия, през януари 2013.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички