Young BB Young вече артисти на Facing The Sun


Young BB Young вече артисти на Facing The Sun

5348

Young BB Young, изпълнителите на скандалното парче с дръзко заглавие "Вън ти МА@%^&О долна толкова селска", както и на хитовете "О, колко си прост" и "Обичам го" (виж клипа ТУК), вече са артисти на лейбъла Facing The Sun, включващ имена като Ъпсурт, Лора Караджова и 100 Кила.

Young BB Young е една от най-популярните банди на българската рап сцена към днешна дата, след като веселият тандем успя с "Вън ти МА@%^&О долна толкова селска" да поляризира общественото мнение и да раздели аудиторията на две.

Според самите Стефан и Владо целта им никога не е била да предизвикат няколкоседмични дискусии във форумите с парчето и клипа си – те просто са искали да разкажат една притча за морала на модерните българки като осмеят отрицателния пример, а именно - спомената в заглавието дама. Главните "виновници" за провокативното видео пък са фотографът Златимир Араклиев, стилистът Николай Пачев и графичните дизайнери Жельо Димитров - Arsek от Fourplus.bg, и Иван Попов – Заека, както и няколко известни български модели.

Клипът "Вън ти МА@%^&О долна толкова селска" може да бъде видян в официалните канали на Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички