Ицо Хазарта и Георги Лозанов в Стани богат


Ицо Хазарта и Георги Лозанов в Стани богат

6523

Ъпсурт-на комбинация от участници ще има в поредния епизод на "Стани богат" по Нова телевизия довечера.

На стола на богатството един до друг ще седнат човекът, който не признава цензура – Ицо Хазарта, и експертът, следящ за нея – Георги Лозанов.

Пред водещия Ники Кънчев фронтменът на Ъпсурт ще си спомни какъв ученик е бил в Класическата гимназия, както и откъде идва репликата "немаш елементарно възпитание". Голямата изненада в студиото обаче ще бъде появата на учителя му по химия и негов класен ръководител - Кирил Прибойски. Председателят на СЕМ също ще сподели любопитни моменти от своето детство, ще признае дали има любима песен на Ъпсурт, случва ли се самият той да ругае понякога и как колоритна личност като него се чувства в ролята на цензор.

Монти Пайтън, Астрид Линдгрен и Лорд Волдемор са само част от имената, които ще се опитат да затруднят тандема в благотворителната му игра за програмата "Стани шампион".

Своето участие в поредния епизод ще завършат и Захари Бахаров и отец Любомир Братоев. В името на децата спортни таланти в неравностойно положение двамата ще отговарят на въпроси, свързани с изпълнителя на "Gangnam Style" – корееца Сай, епитафията на известен учен и номинала на първата българска банкнота.

"Стани богат" се излъчва по Нова ТВ и NovaPlay всеки понеделник от 20.00 ч.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички