Легендата Диана Експрес възкръсна, зарадва ценителите


Легендата Диана Експрес възкръсна, зарадва ценителите

4392

Диана Експрес е вече на сцената!” - така възкликна Митко Щерев пред публиката, събрала се на концерта за медии и приятели в Студио 5 снощи.

С това събитие Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Бисер Йосифов и Александър Георгиев оповестиха официално завръщането на Диана Експрес. Концертът беше поздрав и към всички, които през годините са били близо до тях и са обичали тяхната музика.

Атмосферата в Студио 5 беше изпълнена с емоции, очаквания и невероятна симпатия към музикантите. Всяка тяхна песен се очакваше с трепет и вълнение. Под бурните аплодисменти на препълнената зала, групарите изпълниха незабравимите си хитове: "Блус за двама", "Две праскови и две череши", "Утре", "Влюбено сърце", "Душа", "Есен", "Северина", "Минавам на червена светлина" и др.

След последното парче, хората станаха на крака и започнаха да викат "Още! Още! Още!"... "Това е само началото, очаквайте още!", отговори вдъхновителят и основен композитор на групата -  Митко Щерев (на снимката) и музикантите изпълниха бис за развълнуваните си почитатели.

Входът беше само с покани, но музикантите обещаха, че скоро ще зарадват всички свои фенове с нови участия, концерти и авторски парчета.

Групата планира  национално турне и  юбилеен концерт догодина, както и различни специални проекти като "Най-доброто от Диана Експрес".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички