Карандила, Джанго Зе и ХАХАХА Импро театър заедно в Строежа


Карандила, Джанго Зе и ХАХАХА Импро театър заедно в Строежа

5674

Карандила, Джанго Зе и ХАХАХА импро театър ще бъдат гости на двадесет и петото издание на клубния фестивал Sunday Art Report.

Събитието, което се провежда трета година, е в популярния столичен клуб "Строежа" на 10 март, неделя. По традиция концепцията обединява различни сфери на изкуството, и то събрани на клубна сцена.

Оркестър Карандила няма нужда от представяне. Популярността на музикантите отдавна е преминала границите на страната ни. Както MySound.bg писа, те участваха вече в проекта, гостувайки в "Строежа" преди две години - тогава в компанията на Джон Лоутън, Б.Т.Р. и Цветелина Чендова. Сега в музикалната колаборация ще се включат групарите Джанго Зе (Django Ze). Формацията, начело с Мимо Морски, ще бъде в оригиналния си състав. Любопитен факт е, че при престоя си в Лондон Мимо - със състав от музиканти от различни националности, е изпълнявал част от творчеството на Карандила пред публика, а сега предстои първата им среща на една сцена.

Третите гости са момчетата от ХАХАХА Импро театър (Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Тони Карабашев, Златин Цветков и Леонид Йовчев), известни с нестандартната си игра и взаимодействие с публиката. Именно те ще открият събитието, подпомогнато от Grolsch, в 19.30 ч.

Програмата по часове:

19.00 ч. - Отваряне /Stroeja DJ Set
19.30 ч. - ХаХаХа Импро театър
20.45 ч.-  оркестър Карандила
22.15 ч. - Джанго Зе

Билети се продават в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 лв. в предварителна продажба и 7 лв. на самата дата и място.

Каси: "Строежа", бар "Петък", Офис 1, "На тъмно", Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

Джанго Зе - "Двама" (Official HD Video)

http://www.youtube.com/watch?v=gWs8rCJZof8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички