Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Транс триото Above Аnd Beyond на Spirit Of Burgas 2013


Транс триото Above Аnd Beyond на Spirit Of Burgas 2013

4194

Фестивалът за електронна музика у нас Solar ще има своя сцена в рамките на едно от най-големите музикални събития в България - Spirit Оf Burgas, за втора поредна година.

Така, в последния уикенд на юли, Solar Dance Arena ще срещне българските фенове на електронната музика с едни от най-актуалните звезди от световната сцена, като отново ще предложи стилово различни артисти.

Най-известното транс трио Above & Beyond са първите потвърдили хедлайнъри, които публиката на Spirit Оf Burgas ще види и чуе на 27 юли.

Проектът е сформиран през 2000, като светкавично Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness и Paavo Siljamäki печелят слава на диджеи от световен ранг.

Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват публиката до транс. И докато много диджеи поставят себе си в центъра на шоуто, това, което отличава Above&Beyond, е, че фокусът в лайв изпълненията им е публиката. Винаги се стараят да са максимално близо до феновете и да ги накарат да почувстват, че именно те правят партито незабравимо. Случвало се е дори да поканят техен фен да се качи на сцената и да натисне бутона Play на техните CD-та.

Не случайно са единствените спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011. Лондонското трио има зад гърба си освен суперуспешни ремикси на едни от най-големите звезди от световната сцена, сред които Madonna, Radiohead,  Dido и Britney Spears и два самостоятелни албума, които се радват на огромна популярност.

Продукциите им редовно попадат в плейлистите на куп именити техни колеги като Armin van Buuren, Gareth Emery, Ferry Corsten и т.н. Последното признание тяхното майсторството зад пулта и в звукозаписното студио е 8-мото място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012.

Лимитиран брой промоционални билети за Spirit Оf Burgas 2013 вече са в продажба в мрежата на "Евентим" на цена от 99 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички