Красавици от Crazy Horse ръсят сексапил в Шоуто на Слави


Красавици от Crazy Horse ръсят сексапил в Шоуто на Слави

3811

Красавици от Crazy Horse ще гостуват в "Шоуто на Слави" по ьTv на 30 април.

Както е известно, най-популярното голо кабаре в света пристига у нас по покана на DeGris Events за гастрол в София на 17 и 18 май, в зала 3 на НДК, от 20 и 22.30 часа.

Специално за предаването в България идват солистките Enny Gmatic (Енни Гматик), Loa Vahina (Лоа Вахина) и Psykko Tico (Псико Тико), която е солистка, хореограф и артистичен кординатор. Разкошните момичета, към които има специални и задължителни изисквания – височина: 164 – 172 см, крака: 2 х дължината на торса, разстояние между зърната – 21 см, разстояние от пъпа до венериния хълм – 13 см., момичетата, които спазват забраните – не излизат от гримьорните си и не разговарят с мъжкия персонал, припомнят организаторите.
                                
За зрелищните и изумителни спектакли, окъпани от светлина и музика, в които "еротиката присъства най-вече в мизансцена, в костюмите и в движенията" за внушението, че " мозъкът е най– еротичният инструмент", по думите на звездата на кабарето - Псико Тико, зала 3 на НДК ще бъде изцяло преобразена като френско кабаре.

На 1 май, след "Шоуто на Слави", извънаредно ще бъде излъчен едночасов филм за Crazy Horse, част от поредицата "Непознатите". Екипът на предаването с автор Георги Тошев и режисьор Аглика Делейе е от малкото световни и единственият български тв екип, допуснат за снимки в LA Crazy Horse.

Във филма ще видите ексклузивни интервюта с момичетата и техния екип за работата им и живота извън кабарето.

Билети за спектаклите - стандартни и ВИП: в мрежата на Eventim и касите на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички