Ангел Ковачев и Дорина Стоянова спечелиха Dancing Stars


Ангел Ковачев и Дорина Стоянова спечелиха Dancing Stars

7518

Двайсетгодишният хип-хоп изпълнител Ангел Ковачев, популярен като половинката от тандема Ангел и Моисей, и Дорина Стоянова спечелиха третия сезон на танцувалния формат Dancing Stars на Нова ТВ.

Големият финал се състоя на 7 юни.

Двамата получиха 68% от гласовете на зрителите. На второ място бяха класирани бившата състезателка по художествена гимнастика Стелла Ангелова и партньорът й Наско. На трето място се наредиха актрисата Елен Колева и Калоян.

Ангел Ковачев бе най-голямата изненада за журито и за зрителите в предаването. Като че ли никой не очакваше младият и неопитен изпълнител да покаже толкова зряло поведение на сцената, съчетано с изключителен артистизъм, неподозирани танцьови и акробатични умения, много силен спортен дух и истински мило отношение както към партньора си на сцената – Дорина, така и към всички участници в танцовата надпревара. В продължение на всичките 13 епизода Ангел демонстрира талант и поведение на артист от световна величина. Неведнъж и селекционната комисия, и присъстващите в залата се изправяха на крака след  взривоопасните изпълнения на Ангел и Дорина, носещи огромен заряд от емоции, но и много изпипани като детайли и техника на движенията.

Младият изпълнител триумфира буквално дни след като колегата му от X Factor - Рафи, отвя конкуренцията и спечели "Като две капки вода".

Както MySound.bg своевременно огласи, бургазлията се изяви като един от най-артистичните, енергични и забавни участници в предаването по Нова ТВ, който с изключителна прецизност и сериозност, много убедително успя да влезе в ролята на абсолютно различни един от друг и неподражаеми световни звезди. Образите му на Lenny Kravitz, Robbie Williams, Ishtar, MC Hammer, Freddie Mercury и уникалното му превъплъщение в Pavarotti останаха незабравимо преживяване както за зрителите пред екрана, така и за публиката в залата, която всеки път го аплодираше станала на крака. Освен големия победител в предаването Рафи получи и признанието, че е ненадминат с приза в категорията за най-добро сценично поведение.

Водовъртежът от емоции покрай двете предавания обаче не успя да разконцентрира и двамата изпълнители и те не спряха да работят паралелно по своите нови музикални проекти. До дни ще се появи съвсем новият сингъл на Рафи заедно с Део, Лео и Играта, наречен 4D, в който четиримата артисти ще развеселят феновете си до сълзи.

Неуморимите Ангел и Моисей, които все още държат водещи позиции по гледаемост на проекта им с Криско, Dexter, Pavell & Venci Venc - "Знаеш ли кой видях?" (виж клипа ТУК)  завършват още една нова и много свежа песен, което ще озвучи лятото съвсем скоро.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички