Ударно начало за Solar Summer 2013 в Слънчев бряг


Ударно начало за Solar Summer  2013 в Слънчев бряг

3975

Най-мащабното издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас - Solar Summer, стартира мощно на Cacao Beach в курортния комплекс Слънчев бряг миналия уикенд.

Както MySound.bg нееднократно писа, в продължение на пет уикенда домакинът на организирания от клуб "Ялта" фестивал ще представи програма с участието на над 20 световни звезди. За първи път освен вечерните партита, Solar предлага и безплатни дневни събития.  

Електронният маратон започна с гостуването на изключително талантлива Nicole Moudaber и шведското величие Adam Beyer (на снимката), в чиято компания хилядите гости посрещнаха изгрева на черноморския бряг. В ранния следобед  директно от летището зад пулта се появи диджеят с нестихваща енергия - Sandy Rivera, който постави началото на дневните събития на Solar. Във втората вечер се включи носителят на "Грами" Sharam, след чийто разбиващ сет Sandy Rivera отново показа майсторството си зад пулта и накара всички да танцуват до зори.

Парти предизвикателствата на Solar Summer ще продължат следващия уикенд. На 2 август рекордите за настроение и неспирни танци, регистрирани у нас, със сигурност ще бъдат подобрени. Причината е само една – поредната визита на британската денс машина Mark Knight, който обещава разбиващ 6-часов сет. С маратонски сетове е известен и основателят на култовия лейбъл  Desolat - Loco Dice, който ще поеме парти щафетата на следващия ден. Заедно с него на 3 август ще се изяви Robert Dietz, а и Enzo Siragusa, институция на лондонска сцена.

За плажното парти през деня на 3 август за първи път у нас пристига шотландският боец от лейбъла на Mark Knight  Toolroom Records Mark Storie. На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. За високия парти градус през деня на 10 август ще отговаря резидентът на "Ялта" и Solar Summer Festival - Juan Alvarez, а вечерта ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold.

Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, като последните ще продължат фиестата на следващия ден с плажно парти. Вечерта на 17 август е запазена за безспорния любимец на родните фенове – големия Fedde le Grand, който е подготвил 6-часов сет, гарниран с неспирната енергия и позитивизъм на официалния емси на Sensation White - MC Gee.

Грандиозният финал на Solar Summer ще е на 24 август с американския виртуоз Victor Calderone.

Билети за събитията - в мрежата на Еventim.bg и на "Белия бар" в "Ялта".  Снимки - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички