В звездния локомотив с Марк Найт


В звездния локомотив с Марк Найт

3721

В продължение на пет уикенда от 26 юли Solar Summer гостува в Слънчев бряг на един от най–известните в света клубове за електронна музика -  Cacao Beach.

И като казвам един от най–известните, никак не се шегувам. За това място знае всеки световен диджей иq ако не е идвал да пуска, то задължително е чул за партито тук от своите колеги. Вече втора година "Какао бийч" е сред стоте най-популярни световни клубове в света в класацията на "DJ Маг" и причината да не е в Top 20 е само една, според мен – някой е излъгал списанието, че капацитетът на клуба е 1 500 места. Трябваше редакторите да наминат, за да разберат за какво наистина става дума. Но за това малко по-късно...

Парти маратонът на Solar започна с гостуването на шведа Adam Beyer в компанията на нарочената за Carl Cox в рокля красавица Nicole Moudaber,  продължи със Sharam, Sandy Rivera и първата изява на Dirty South у нас.

Самотният рицар Марк Найт (Mark Knight) изкара шест часа зад пулта - без подкрепление, в програмата на втория уикенд от електронната фиеста Solar Summer.

Много сме говорили за Марк  – колко често сме го виждали в София, а и по морето. Ставало е въпрос каква огромна роля изиграха българските фенове за израстването му и за това как той толкова много обича страната ни.

Може би затова винаги неговите партита у нас са толкова бляскави, повдигащи и еуфорични. И настоящият му сет на "Какао" не се различаваше от всичките му предишни изяви на българска територия. Уникален Mark Knight. Разбира се, не се размина това да чуем невъобразимия му ремикс на "You'v Got The Love" на Florence Аnd The Maсhine. Имам чувстовото, че това парче се върти, без да се изтърка вълнението от него, почти трета година. Разбира се, освен невероятният диджей, всичко друго бе на изключетелно високо ниво - осветление, организация, звук - съвсем в запазената марка на клуб "Ялта".

Клубът светеше и пушеше цяла нощ като някакъв звезден локомотив, препълнен до пръсване. Доста повече от 1 500 души, какъвто лимит са сложили многоуважаемите от мен хора на списание "DJ Маг".

"Цяла година очаквах участието си на Solar Summer в България. Това е най-доброто ми парти за 2013 година", сподели с хилядите си фенове по цял свят в социалните мрежи британската денс машина, веднага след като посрещна изгрева на черноморския ни бряг.

На партито той отбеляза 10-годишнината на своя лейбъл Toolroom Records. Преди да излети за Ибиса, именитият гост сподели, че в България се чувства като у дома си и ако имаше възможност би свирил всяка седмица у нас.

Снимки - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички