Мишо Йосифов подкрепи кандидатурата на Бургас за културна столица


Мишо Йосифов подкрепи кандидатурата на Бургас за културна столица

3593

"Заставаме с целите си сърца зад кандидатурата на Бургас за културна столица!", това каза един от най-добрите джазмени в България - тромпетистът Михаил Йосифов.

Както MySound.bg вече писа, той се включи в летния тур на Бургас 2019 заедно със своя секстет и изнесе  концерт в Поморие, който присъстващите ще помнят дълго.

Талант от световна класа, виртуозни импровизации, много настроение и танци под звездите – това се случи за пореден път и показа, че регион Бургас притежава всичко най-важно за една истинска културна столица – изключителни артисти и невероятна публика.  

Солистката на ансамбъл Филип Кутев - Радостина Йовкова, и етно-джаз формация Дива река ще се изявят в програмата на турнето в най-голямото село в община Руен - Люляково, на 7 септември, събота. Музикантите ще покажат, че фолклорната музика и джазът, макар и различни стилове, имат много общо помежду си. Нестандартната комбинация от двата жанра ще бъде истинска наслада за публиката, а всичко това в съчетание с китното Люляково, са гаранция за невероятно преживяване, споделят организаторитите.

Люляково се намира на 60 километра от Бургас, като и този път ще има организиран безплатен транспорт дотам и обратно. Местата са ограничени и желаещите да го ползват трябва да побързат да се снабдят с билети от Пресцентъра на община Бургас (ул. "Александровска" 26, партер) или от Туристическия информационен център (на входа на подлеза на Операта). Билетът е БЕЗПЛАТЕН и има за цел единствено да гарантира място в автобуса както на отиване, така и на връщане. Един човек има право на НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4 БИЛЕТА. Осигуреният транспорт има за цел ДА УЛЕСНИ ПУБЛИКАТА, която се интересува и желае да присъства на събитията, включени в летния тур на Бургас 2019. Тръгването за Люляково е в 17.00 ч. от областна управа – Бургас, връщането – в 21.00 часа. Началото на концерта е в 19.00 часа.

Молим ви, не лишавайте от място за пътуване някой, който иска да се наслади на качествена музика, ако вашата цел на пътуване е различна от тази да посетите организирания концерт, приканиха от общината.

Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа 2019 е подкрепена от тринадесетте общини в област Бургас.

Повече информация - на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/Burgas2019, както и на www.Summer2019.Burgas.bg

Видео от концерта на Мишо Йосифов секстет - ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички