Деца до 7 години без билет на концерта на Asia в Пловдив


Деца до 7 години без билет на концерта на Asia в Пловдив

4074

Деца до 7 години (включително) ще влизат безплатно на концерта на Asia в Пловдив, но ще стоят в родителите си, които трябва да притежават билет, информираха организаторите на събитието - "Тангра Мега Рок".

Както MySound.bg свеовременно огласи, то ще се състои в Античния театър на 21 септември, събота, в рамките на музикалния форум Sounds Of The Ages.

В  магическата атмосфера на  театъра, легендарната супергрупа ще представи най-големите си хитове, като някои от тях ще бъдат изпълнени за първи със симфоничен оркестър. Рокаджиите ще бъдат съпроводени от оркестъра на Пловдивската филхармония под диригентсвото на Левон Манукян.

Вече са известни и пиесите, в които ще се включат нашите музиканти.

"Това е нещо, като Greatest Hits на Asia", сподели Джон Уетън (вокали и бас) в интервю по радио "Тангра Мега Рок". "Заедно с петте ни най-известни песни, готвим и една изненада - ще изпълним с оркестъра песента "Heroine", която в студийния си вариант в албума "Phoenix" е почти акустична", издаде фронтменът.

"Винаги съм смятал, че музиката на Asia трябва да се свири с оркестър. Записахме една песен с Лондонската филхармония в третия ни албум през 1985. Но сега ще свирим за първи път на концерт с опкестър. При това в този фантастичен театър", подчерта вокалистът.

Пeсните на Asia с оркестър:

"Heat Of The Moment"
"Sole Survivvor"
"Only Time Will Tell"
"Don't Cry"
"The Smile Has Left Your Eyes"
"Heroine"

Ограничен брой билети за шоуто с цени 30 лв. и 35 лв. все още се продават екслузивно КУПИ ТУК в системата на Eventim.bg.

В случай, че останат в деня на концерта, ще бъдат отворени специални каси на двата входа на театъра, а цените ще бъдат съответно 35 и 40 лв.

Всички места в "Златната зона" са разпродадени.

Asia ще снимат концерта си в Античния театър и планират да го пуснат като официално DVD издание.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички