Румънеца и Енчев с нов клип - Хотел


Румънеца и Енчев с нов клип - Хотел

4915

Фитнес гуру и танцьорката Биляна Йотовска и мъжът до нея – световният и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров, изгряха за първи път заедно във видео.

Това е актуалният клип на Румънеца и Енчев - "Хотел". Лентата ще бъде представена в столичния клуб "Син сити" от 19.30 ч. на 1 октомври.

Кадрите са заснети в хотел "Пирин" – Сандански от баровската верига "Шарлопов", а режисьорът Йордан Петков визуализира темата за младите девойчета, ставащи лесна плячка на обиграни по-възрастни мъже чрез героите на моделката и културиста.

Със специален грим и бодиарт са изрисувани всички участници във видеото, които се превъплъщават, съответно: Биляна – в грациозна котка-хищник, невинно, но лукаво животно, омайващо мачовците; Митко – в неин господар, владеещ положението посредством притегателната сила на парите си, а певците – Румънеца, Енчев, Насо и Пла.Ми - в страховити светещи герои.

Темата за младите девойки, които стават лесна плячка на мъже, свикнали да ги водят по хотелски стаи за по една нощ, е изключително актуална от години.

"Може да се каже, че това се превърна в социален проблем за обществото ни, а за участниците в меркантилната "заварка" са намесени мъжко его и лайфстайл", казва Георги Енчев. А Румънеца заключава в типичния си хумиристичен, но пълен с реализъм стил: "Всъщност изводът е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат".

На премиерата присъстващите ще видят не само този клип, но и дебютното видео на топмодела Гери Дончева като рап половинка от дуета с Мариета "Добре ли е".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички