Hail To The Anonymous: Крашбрейк готови с дебютния албум


Hail To The Anonymous: Крашбрейк готови с дебютния албум

4269

Музикантите от Крашбрейк (Crashbrake) са готови не само с парчетата в дебютния си албум -  "Hail To The Anonymous", но и с неговата обложка (на снимката), дело на китариста на групата.

Премиерата на диска ще се състои в Sofia Live Club на 16 януари 2014, като в шоуто ще участва и танцьорката на пилон Соня от Sonya Pole Studio.

Преди това обаче родната банда ще представи част от десетте парчета в проекта на благотворителния концерт за фондация "Анимал Рескю София" в столичния клуб Mixtape 5 от 18.30 ч. на 21 ноември, четвъртък.

Приютът в Горни Богров, стопанисван от АРС, затваря в края на годината и стотици животни остават без дом. Фондацията набира средства за нов приют, в който да продължи да се грижи за бездомничетата в София. Освен Крашбрейк, в набирането на средства ще се включат още D2, Мастило, Рут Колева, Сърмата Хари, Perfect Skies, Blackmail, диджеите Rawland и Brodnik. Входът-дарение е 15 лева.

В профила на Крашбрейк в YouTube може да чуете две от песните в "Hail To The Anonymous", които се въртят по "Тангра Мега Рок" и Z-Rock.  Миналата седмица сингълът "Friday Night" влезе в "Каменица ROCK 40" на Z-Rock и с вота на феновете веднага зае първо място в седмичната класация. A.P пък беше на челните места в класацията Tuborg TOP 40 на "Тангра Мега Рок" близо два месеца.

Заради страховитите им костюми и маски, с които излизат на сцената, американски медии определиха българските групари за "Неоновите рицари от Европа".

Както MySound.bg вече анонсира, формацията дебютира в състав Александър Стойков - китари, Иван (Ванс) Вълков - вокал, Стоян Георгиев (Тенко) - бас и Асен Милушев - барабани, през февруари 2011.

Още- на:
Facebook/Twitter/Google+/YouTube/MySpace/ReverbNation: CRASHBRAKE
http://youtu.be/wEM4PQ10Ga0

http://www.youtube.com/watch?

v=Z_Ivtya1Tqg&feature=share&list=UUYfaXLd3nFiZ86VuTVtxGJg

http://www.youtube.com/watch?v=kSXkIXUWGaU&feature=share&list=UUYfaXLd3nFiZ86VuTVtxGJg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички