P.I.F. с нови парчета и стари хитове в Paradise Center


P.I.F. с нови парчета и стари хитове в Paradise Center

3935

Пионерите на българския алтърнатив P.I.F. ще се изявят на сцената в Playground, Paradise Center, от 22.00 ч. на 25 януари, събота.

С наскоро издадения четвърти студиен албум – "P.I.F.4", Димо, Наката, Иван и Юри успяха не само да зарадват феновете си, но и да припомнят на всички колко е страхотна музика композират.

Групарите обещават както прочутите парчета "Вали", "Приказка", "Колело" и "Невидимо дете", така и най-новите пиеси, включени в "P.I.F.4".

Четвъртият албум на бандата е многообразен, а "Молещи очи" (първият сингъл), "Седем" и "Рай" грабнаха публиката на първо слушане. Пиесите на формацията се отличават с нежност, мелодичност, алтърнатив елементи, дълбоки текстове и мощни китари. Както казва фронтменът Димо, това не са просто песни, а емоции, събирани цели 7 години. Всяка от тях е плод на определено чувство, вдъхновение и сериозна екипна работа.

Музикантите се стягат за много концерти и участия, издаване на нови сингли и видеа и реализиране на странични проекти. Съвсем скоро феновете ще могат да видят и клип към втория сингъл на групата - "Седем".

Страхотното озвучаване на клуба ще допринесе за страхотно изживяване, което ще се помни дълго и ще остави следи така, както музиката на P.I.F., подчертават организаторите.

Паркингът на Paradise Center е отворен и безплатен.

Видео на "Молещи очи" - ТУК!

Събитието се осъществява с подкрепата на Grolsch и медийното партньорство на Box TV.

Playground е на етаж N 2 в Paradise Center.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички