Вечер с песните на Тодор Колев в Строежа на 1 февруари


Вечер с песните на Тодор Колев в Строежа на 1 февруари

4915

Концерт с песните на покойния Тодор Колев ще бъде проведен в Строежа на 1 февруари, събота.

Както MySound.bg писа, това е популярният столичен клуб, който организира последните две изяви с участието на големия български артист през 2011 и 2012.

Подобно на тях, тази събота Строежа отново ще напомни за един от най-обичаните български артисти, творци и изпълнители. Първите два концерта се проведоха със съгласието и участието на самия Тодор Колев, а предстоящият е с одобрението на неговото семейство и с тясното сътрудничество на дъщеря му Албена Колева.

Събитията умишлено се провеждат в клубна среда - концепция, която напълно съвпада и с желанието на Колев. Първото бе в Строежа, а другото -  в Mixtape 5, като и двета предизвикаха небивал интерес и истерия за билети. По традиция в програмата са основно ядро от инструменталисти и цяла плеяда от вокалисти - твърди участници до момента. В предстоящия списък от изпълнители за пореден път влизат Миленита, Ясен Зердев, Сърмата Хари, Иван Гатев и Мирослав Морски (Джанго Зе). Последният от тях пристига специално от Великобритания, където се подвизава от месеци насам.

Заради поети ангажименти извън София и извън България участие този път пропускат съответно Димо Стоянов от група P.I.F. и Рут Колева. За сметка на това в състава са привлечени три нови, но доста популярни имена - Стефан Вълдобрев, Камен Воденичаров и Гери Турийска. Сред несменяемите музиканти отново ще се разчита на Веселин Веселинов-Еко - бас, Росен Ватев - барабани, Ангел Дюлгеров - китара, Милен Кукошаров - пиано, Михаил Йосифов - тромпет и Вили Стоянов - тромбон. В съботния репертоар ще бъдат включени едни от най-известните и обичани песни, изпълнени през цялостната кариера на Тодор Колев, а именно - "Фалшив герой", "Песен за любимия град", "Как ще ги стигнем американците?", "Жалба за младост", "Самотният човек", "Виолета", "Нашият сигнал", "Черно море", "Сто кила" и много други.

Част от събраната сума от вход и спонсорства ще бъде дарена за изграждане на паметник на Тодор Колев в Шумен. Кампанията, наречена "Да запомним Тодор Колев", е в сила от близо година и зад нея застава инициативен комитет от града. Средства се събират и чрез набирателна сметка BG56BPBI79461062898401 /BIC: BPBIBGSF, като гарант по нея е Драматичен театър - Шумен.

Клубът ще отвори врати в 20.00 ч., а самата концертна част ще започне в 21.30 ч. Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 10 лв. в предварителна продажба и 12 лв. на самата дата и място. Каси - Строежа, бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", "Евротурс", Cashterminal.

Препоръчва се предварителното закупуване на пропуски.

Инициативата е подкрепена от Jack Daniel's и Grolsch.

Тодор Колев - "Фалшив герой" (Live @ Stroeja, Sofia, 24 November 2011)

http://www.youtube.com/watch?v=PmbsTQOuVj8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички