Наистина любов открива сезона с две щастливи любовни истории


Наистина любов открива  сезона с две щастливи любовни истории

4255

Най-новото романтично шоу в българския ефир - "Наистина любов",  стартира по bTV от 18.00 ч. на 29 март, събота.

Специално за първото издание водещият Миро ще представи своя версия на легендарното парче на The Beatles - "All You Need Is Love". Музикалната тема на "Наистина любов" е в аранжимент на поп певеца, а изпълнението е с госпъл хор.

Продуцент на предаването, което ще се излъчва в прайм-тайма на медиата, е "Харбър Айлънд Рекърдс" на Денис Ризов, а дясната ръка на Миро ще бъде Наталия Симеонова.

Главни герои в първата история са Диян и Татяна от Ямбол. Те са заедно от половин година, но връзката им е успяла да премине през доста изпитания – една стара и изхабена любов, в която седемнайсетгодишната Татяна отдавна не се чувства щастлива, сериозна съпротива от страна на нейните родители към новопоявилия се в живота на дъщеря им Диян, жертвани приятелства. Решени да бъдат заедно, двамата успяват да преодолеят всички трудности и в момента живеят заедно. 22-годишният Диян е сигурен, че Таня е голямата му любов и като символ на тяхната обвързаност е татуирал името ѝ на безименния си пръст – там, където един ден трябва да стои венчалната халка. От своя страна Таня е обещала да направи същото веднага, щом навърши пълнолетие. Поръчителят в историята Диян има изненада за своята любима, която обещава да разкрие пред цяла България в студиото на "Наистина любов".

Щастливата и взаимна любов е в центъра и на втората история в първия брой на предаването. Димитринка Хинкова от София се свързва с екипа, за да благодари на своя съпруг Станимир за тринайсетте романтични, топли и пълни с истинска обич години, за любовните изненади, които той не се изморява все още да ѝ организира, както и за двамата им прекрасни синове – 8-годишният Станислав и 6-годишният Даниел. Нейната единствена молба към екипа на предаването е да направят така, че тя и Станимир най-после да успеят заедно да отидат... на кино! Колкото и странно да изглежда, това толкова достъпно удоволствие по стечение на обстоятелствата никога не е било възможно за семейство Хинкови.

Всичките над петдесет пъти, в които си купували билети, се случвало по нещо непредвидено – някое от децата се разболява,  в офиса изниква нещо непредвидено и важно, попадане в задръстване по път за киното...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички