Любо Киров със звезден бенд в Sofia Live Club


Любо Киров със звезден бенд в Sofia Live Club

4141

Любо Киров, Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров ще забавляват посетителите на Sofia Live Club от 23.00 ч. на 11 април, петък.

След последната си съвместна изява в клуба в навечерието на новогодишната нощ, музикантите се завръщат, изпълнени с още повече емоции, доза нeстихващ адреналин и жажда за незабравим купон.

Култови парти парчета, щипка нови аранжименти и много от любимите ритми ще са част от лудия купон в априлската нощ, уверяват организаторите.

Музикантите излизат като група на една сцена от доста време, но всеки път с неочаквана закачка и нови изненади за публиката. Момчетата съумяват умело да импровизират.

Любо Киров е едно от емблематичните лица на българската поп музика,  Живко Петров - неизменна част от всеки негова изява на живо. Тук клишето приятелство и бизнес не вървят ръка за ръка – не важи, защото артистите са не само близки по душа и светоглед, но и истински професионалисти, партнирайки си на сцената.

Комбинацията 4 в 1 с Калин и Ангел е повече от интересна. Всеки път концертите им са по-добри от предишния, а това е повече от показателно, припомнят спецове.

"Много е хубаво последният момент да е по-добър от всички предишни. И така вървят нещата…", сподели самият Любо в края на миналата година.

Съпорт: Stephane.

Билети: на врата в деня на събитието - 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички