Черно парти за шампиони с Young BB Young гръмна в Маскара


Черно парти за шампиони с Young BB Young гръмна в Маскара

4190

Четвъртък вечер отново бе запазена от хип-хоп феновете за най-горещото черно парти в СофияVanity Black в клуб "Маскара".

Шампионите по танци в Dancing Stars Сани Жекова, Антон Касабов, Дарин Ангелов и някои от професионалните танцьори бяха сред най-шумните купонджии. Както MySound.bg вече огласи, за уникалното парти настроение се погрижиха DJ Stancho, хостът Dee и неустомите Vanity Girls. Яките хип-хоп парчета, миксирани от диджея, сериозно подгряха присъстващите за появата на специалните гости на Vanity Black – рапърите Young BB Young.  

Свежите хип-хоп агенти зарадваха феновете на българския рап с някои от най-култовите си парчета. За гостите звучаха на живо "Featuring с Криско", BMW и скандалната "Вън ти мастийо долна толкова селска". Голямата изненада за всички бе появата на бургаския рапър Каската, който се присъедини към момчетата на сцената с хита си "Ставай и се махай".

След участието си Стефан и Владо от Young BB Young разкриха, че работят по няколко нови ударни парчета, които ще реализират през летните месеци, а първото от тях ще се появи в ефира през май.

Хитмейкърите избухнаха на сцената с пълна сила и неподражаем стил, а да ги чуят на живо бяха дошли поп певицата Аксиния, Кристо, Монти от Ice Cream, Маги АлексиеваМей, както и наскоро завърналият се от Бали Андрей Едрев със своята приятелка Гергана Сапунджиева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички