Тестамент с нов албум на десант в София: Dark Roots Of Thrash


Тестамент с нов албум на десант в София: Dark Roots Of Thrash

4169

С нов - двоен, албум пристига американската група Тестамент (Testament) за концерта си в София.

Както е известно, една от най-влиятелните траш банди ще удари по покана на Loud Concerts в зала "Универсиада" на 11 август.

Формацията идва в състав: Chuck Billy (вокали), Eric Peterson (китара), Alex Skolnick (китара), Greg Christian (бас китара) и Gene Hoglan (ударни).
 
Предстоящата им изява у нас е част от турнето на бандата в подкрепа на  двойния концертен албум "Dark Roots Of Thrash”, който бе издаден миналата есен.

Дискът е поредно доказателство за качеството на музиката на създадената през 1983 банда, чийто характерен траш метъл я изведе на върха и я  задържа там до днес, нареждайки музикантите до титани като Slayer, Anthrax и Megadeth.

Тестамент се събраха с Jason Newsted за няколко дати в Австралия през февруари. Това се случи след изненадващото напускане на Newsted на Megadeth. Преди обиколката в Европа траш метъл петорката ще посети Мексико и Япония.

Началото на концерта в "Универсиада" е 20.00 ч.

Билетите за него са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly. Първите 100 билета ще бъдат на специална промо цена от 40 лева, а след тяхното изчерпване пропуските ще могат да се закупят за 45 лева.

В деня на събитието и на място цената ще бъде 55 лева за билет.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички