Мира Кацарова гостува със Cinema в клуб Студио 5


Мира Кацарова гостува със Cinema в клуб Студио 5

4253

Мирослава Кацарова ще представи последния си концертен проект, посветен на филмовата музика - "Cinema", в столичния клуб Студио 5.

Публиката ще има щастието да преживее по необикновен начин музиката от "Криле на желанието", "Един мъж и една жена", "Ново кино Парадизо", "Говори с нея", "Черният Орфей", "Бразилия", Buena Vista Social Club и други от 19.00 ч. на 21 май.

Всички заглавия вълнуват киноманите от години със своите дълбоки послания, изключителни детайли и красиво заснемане. Във всеки от изброените филми музиката играе главна роля и затова те намират своето заслужено място в настоящия проект.

В Cinema ценителите ще чуят известните теми от любимите си филми в съвършено нов прочит. Всяка от композициите е с различен аранжимент, а някои заживяват нов живот с добавения към мелодията им авторски текст. Такъв например е случаят с емблематичната пиеса на Енио Мориконе "Cinema Paradiso", която в проекта на Мира Кацарова звучи с фино вплетения текст на Елин Рахнев.

Между отделните изпълнения вокалистката ще потопи публиката в историята на подбраните теми и композиции, оставили личен отпечатък върху самата нея и от които черпят вдъхновение поколения почитатели на стойностното кино, винаги е в компанията на прекрасна музика. Откъде тръгва боса-нова, кои са личните ангели на Мира и какъв е пътят към невидимия филм, който всеки от нас преживява – ще научим  в Студио 5 на 21 май.

"С фантазия, смелост и страст над програмата работихме Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Турийски, Христо Йоцов и аз. Те са моите ангели, а може би "бивши ангели", както казва Вим Вендерс... И от опит знам, че музиката с тях се превръща в невидим, въображем филм с магия, мистерии и възможности, защото всеки сам го създава, измисля, сънува...", споделя за Cinema певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички