Madness 50s Jamboree от Rockabilly.bg в бар Rock It


Madness 50s Jamboree от Rockabilly.bg в бар Rock It

4160

Порталът за рок-ен-рол и винтидж култура Rockabilly.bg организира 50’s Jamboree.

Поредната тематична вечер, посветена на очарованието и магнетизма на петдесетарския рок-ен-рол, ще се състои в столичния бар Rock It от 21. 00 ч. на 12 юни, четвъртък.

Присъстващите ще се върнат в епохата на Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard, sweet lollipop момичетата, зализаните greasers, badass мотори и розови кадилаци, "дяволската" музика и дивите танци.

Мястото е специално подбрано - емблематичният рок-ен-рол клуб на нощна София. Музикалната селекция на Rockabilly.bg  ще включва уникални записи от автентичен рок-ен-рол, преливащ в мелодичен дуу-уоп, примесен с ритмичен рокабили саунд...

Със започването на вечерта дамите могат да направят своите Pin-up прически и грим в клуб Rock It. Изненадата е за джентълмените! Стилистките на 50’s Jamboree ще предлагат и мъжки прически. Желаещите господа могат да получат своя класически рокабили Pompadour на място. Sailor Jerry-коктейл състезание пък ще даде възможност да импровизирате с уникалния вкус на карибската напитка. Двамата победители ще триумфират с едно от прекрасните олдскуул бижута Simonster Accessories - ръчна изработка на талантливата дизайнерка Симона Дикова, и с бутилка Sailor Jerry Rum - с комплименти от Уилям Грант (Шотландия).

Кулминацията ще бъде танцовото шоу на очарователните дами от Lindyhop.bg, които ще представят част от Pin-Up колекцията на бутик Vintage Sofia.Както е известно, същия ден стартира и Световното първенство. Популярният столичен бар ще съчетае футбол и рок-ен-рол по перфектния начин. Една от залите ще бъде на разположение за най-големите футболни фенове с пряко излъчване на Мондиал 2014.

Партито предшества очакваните концерти на рокабили групите The Bullets (Гърция) и Руки’в Брюки (Украйна). The Bullets се завръщат в България на 15 август, за да открият третия  Балкански мотосъбор в Копривщица. Гостуването на украинците в София на 18 октомври пък по повод третия рожден ден на Rockabilly.bg

Вход за Rockabilly Madness 50’s Jamboree: 5 лв.

Rock It е на ул. "Георги Бенковски" 14

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички