Meadows In The Mountains 2014 – магията те призовава!


Meadows In The Mountains 2014 – магията те призовава!

3860

Четвъртото издание на Meadows In The Mountains ще се проведе на 13, 14 и 15 юни.

Горските обитатели в близост до село Полковник Серафимово, Смолян, за поредна година ще станат свидетели на едно от най-необикновените артистични събития в България.

Фестивалът в сърцето на Родопите привлича все повече хора с необикновената си концепция, неповторима атмосфера, приятелски настроена публика и брилянтно изпълнение. Доказателство за това са почти напълно разпродадените билети за тазгодишното издание.

Музикалната селекция, която организаторите на фестивала са подбрали за своите гости, прелива от талантливи имена, подвизаващи се в богато разнообразие от стилове – техно, хаус, джаз, фолк, диско и т.н.

Сред хедлайнърите е Alex Barck от култовите Jazzanova. Базираната в Берлин група вече 15 години събаря музикални граници и комбинира по неповторим начин ню джаз, чил-аут и джаз хаус, а това лято танцувалната им магия ще докосне и Meadows In The Mountains. Друг от основните гости на фестивала ще бъде Ruede Hagelstein – истинско дете на Берлин, в чиито вени тече и българска кръв! Hagelstein изминава дълъг път към музикалната си кариера, а последните му проекти са подкрепени от ключови фигури като Sven Väth и Michael Mayer. От 2006  Ruede е резидент в  Watergate Club в Берлин и разчитаме, че сетът му ще съдържа внимателна селекция с тракове директно от бъдещето.

Сцената на Meadows In The Mountains ще посрещне още израелската ъндърграунд перла Maayan Nidam, хипнотичния Moomin от Германия, необикновеното шоу на живо на San Proper от Амстердам, канадеца Hrdvsion с експерименталното му дълбоко звучене и още Brand New Wayo, Andrew Ashong, Fred Stitz, Albrecht Wassersleben, Love Is The New Law, Mirko Hecktor и други.

Разбира се, ще се включат и българските съучастници в Meadows-магията – Laylla Dane, Bosha, Garo, Sirius & Methodikal, Gypsy Delica (Мирослав Морски от Django Ze) и още десетки артисти от всички краища на света.

А музиката далеч не е единствената съставка във вълшебното изживяване, фестивалът предлага. В допълнение към божествените гледки, приятелските и усмихнати лица и разнообразните бийтове и мелодии, организаторите са подготвили още интересни активности за неуморните.  

Тревен бобслей, "Пързалката на смъртта", емоции под водопада и други екстремни забавления очакват прииждащите, а след всеки изморителен ден, ще има и вкусна храна, приготвена със свежи продукти от местни производители.

Meadows In The Mountains е несъпоставим с друг фестивал по света. Той развива зелената идея и я подкрепя чрез събитие с неповторима атмосфера и дух, което подтиква публиката да се слее с природата и да достигне екстаз отвъд телесните ограничения. А допълнението към всички вълшебства тази година ще бъде и пълната луна, под чието осветление и енергия ще се състои поредното издание на фестивала.

Интернет билетите вече са извън продажба, но ограничено количество пропуски ще се продават на цена от 90 лева на входа на фестивала срещу представяне на документ, удостоверяващ българско гражданство или статут на временно пребиваващ в България чужденец.

На Facebook страницата на Meadows In the Mountains www.facebook.com/MITM.BG пък има ценна информация за транспорта и настаняването.

Уебсайт: www.meadowsinthemountains.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички