Bebe e първият гост на поредицата High Summer 2014


Bebe e първият гост на поредицата High Summer 2014

3913

Испанската звезда Bebe е първият гост на новата лятна музикална линия High Summer 2014, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието.

Няколко изключително интересни чуждестранни артисти и едни от най-любимите български изпълнители ще се изявят на различни места в България това лято. Организирани от B•OK Entertainment, те събират някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена с единствената цел – да направят лятото на 2014 различно и незабравимо, наситено с изключителни музикални емоции.  

Събитията стартират с парти-промоция на Jahmmi Youth в столичния клуб "Маймунарника" на 20 юни. Родната реге звезда ще представи своя нов клип -  "Викай".

Bebe ще пее на плажа в къмпинг "Градина" на 8 август. Ексцентричната испанка пристига изпълнена с енергия и заредена с много любов да зарадва българската публика с хитовете "Malo", "Siempre Me Quedarб", "Ella", "K.I.E.R.E.M.E" и други.

Билети за събитията могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.

Промоционалната цена на билета за концерта на Bebe е 30 лв., като количествата са ограничени, информират от B•OK Entertainment.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички